Nederlandse ambassade in Moskou, Rusland

Stembureau ingericht

Op de Nederlandse ambassade in Moskou, Kalashny Pereulok 6, is een briefstembureau ingericht. Het briefstembureau is open op 15 maart vanaf 13.00 uur lokale tijd. Uw briefstembewijs en stembiljet moeten uiterlijk 15 maart 2017, 15.00 uur lokale tijd, door het briefstembureau van de ambassade ontvangen zijn. U kunt uw briefstembewijs en stembiljet zowel opsturen als langsbrengen op de ambassade.

Als u zich heeft geregistreerd en u heeft stembescheiden van de Gemeente Den Haag ontvangen, kunt u stemmen voor de Tweede Kamer verkiezingen op woensdag 15 maart 2017.

Het briefstembureau op de Nederlandse ambassade in Moskou is open op 15 maart vanaf 13.00 uur lokale tijd. Uw briefstembewijs en stembiljet moeten uiterlijk 15 maart 2017, 15.00 uur lokale tijd, door het briefstembureau van de ambassade ontvangen zijn. U kunt uw briefstembewijs en stembiljet zowel opsturen als langsbrengen op de ambassade.

De oranje enveloppe wordt vervolgens geopend door een medewerker van het briefstembureau en de handtekening op uw briefstembewijs wordt gecontroleerd met de handtekening op uw registratieformulier. De witte enveloppe met uw stembiljet wordt daarna ongeopend in de stembus gedeponeerd. Dankzij deze procedure blijft uw uitgebrachte stem gescheiden van uw identiteit als kiezer. Op 15 maart 2017 om 15.00 uur wordt daarna de stembus geleegd en worden de stemmen geteld. Dit is openbaar voor alle Nederlanders en als u dat wilt bent u van harte welkom daarbij aanwezig te zijn.